Поділитись:

Пісня волинського співака – на другому місці в трендах YouTube (відео)

Автор: Максим Косюр |
Понеділок, 17 квітня 2023, 12:32
Пісня волинського співака – на другому місці в трендах YouTube (відео)

Після молодого співака Ярослава Карпука, відомого під псевдонімом YAKTAK, опинилась на другому місці у трендах YouTube.

Він разом зі співачкою Анастасією Прудіус (KOLA) записали композицію під назвою «Порічка», яка за тиждень зібрала майже мільйон переглядів та опинилась на другому місці у музичних трендах. Проте першість у топі досі тримає композиція МЮСЛІ UA ft. Матвій Брус – «Скоро буде Пасха».

Тренди YouTube MusicТренди YouTube Music
 

Ярослав та Анастасія у своїй композиції оспівують історію взаємного кохання. У кліпі розповідається про молодого хлопця та дівчину, які закохалися влітку. Парубок порівнює свою кохану із літньою ягодою порічкою, звідси й назва для пісні.

У своїх соціальних мережах співак розповів, що це його перша спільна пісня із KOLA, яку він дуже поважає. Як каже сам виконавець, ця композиція про зворушливі, ніжні та приємні стосунки, у яких люди щасливі разом і радіють кожному спільному новому дню, наче діти.

До слова, виконавці зараз проводять конкурс у своєму інстаграмі. Головний приз – унікальна хустка від українського бренду. Детальніше ознайомитись з умовами можна за посиланням.

Довідково:
YAKTAK, справжнє ім'я – Ярослав Карпук, народився четвертого травня 2005 року у смт Стара Вижівка, що на Волині. У 2019 році Ярослав взяв участь у 5-му сезоні українського телевізійного шоу «Голос.Діти». Він увійшов у суперфінал і посів 2-ге місце. За короткий проміжок часу, виконавець встиг випустити три дуетні композиції, які станом на сьогодні зібрали понад три мільйони переглядів.

Нагадаємо: у мережі завірусилася пісня про Луцьк та відомий усій Україні місцевий автобазар. Пісня саме для тих, хто не бував у Луцьку. Трек під назвою «У Луцьку» представили вже відомі місцеві музиканти «СинькаBoys» у співавторстві з Олею Краб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів