Поділитись:

На Волині попрощалися з Героєм Володимиром Сохацьким (фото, відео)

Понеділок, 17 квітня 2023, 15:37
На Волині попрощалися з Героєм Володимиром Сохацьким (фото, відео)

На Волині у селі Літин Турійського району провели в останню путь Героя Володимира Сохацького.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Турійської громади. 

«У Світлі дні Христового Воскресіння Турійщина у жалобі провела в останню земну дорогу загиблого воїна Володимира Сохацького. Вулицями рідного села Літин по уквітчаних весняним цвітом дорогах тіло Героя на плечах пронесли військові. Віддати шану загиблому Сину України та розділити з рідними біль від важкої непоправної втрати прийшли односельчани та мешканці сусідніх сіл, друзі і знайомі, побратими Володимира», – йдеться у повідомленні.

Наголосили, що маючи бойовий досвіт, як учасник АТО, з початку повномасштабної війни, не чекаючи повістки з військкомату, Володимир шукав можливість якнайшвидше стати на захист країни, хоч мав проблеми зі здоров’ям. 28 квітня 2022 року він був мобілізований до Збройних сил України.

Разом із побратимами з 14 ОМБР упродовж дев’яти місяців боронив рідну землю у запеклих боях. Загинув Володимир 8 лютого під час наступальних дій на Харківському напрямку.

У день прощання за душу загиблого воїна піднеслася спільна молитва. На честь Героя прозвучав військовий салют, а тіло віддали землі під звуки Державного Гімну.

На Волині попрощалися з Героєм Володимиром Сохацьким (фото, відео)На Волині попрощалися з Героєм Володимиром Сохацьким (фото, відео)На Волині попрощалися з Героєм Володимиром Сохацьким (фото, відео)На Волині попрощалися з Героєм Володимиром Сохацьким (фото, відео)На Волині попрощалися з Героєм Володимиром Сохацьким (фото, відео)На Волині попрощалися з Героєм Володимиром Сохацьким (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів