Поділитись:

Оштрафували чоловіка, який у центрі Луцька надавав у прокат авто для картингу

Вівторок, 18 квітня 2023, 08:20
Оштрафували чоловіка, який у центрі Луцька надавав у прокат авто для картингу

У Луцьку на 17 тисяч гривень оштрафували власника картинг-автомобілів. Чоловік надавав їх у прокат в центрі міста, не маючи при цьому потрібних документів. 

Про це пише ІА «Волинськ Новини» з посиланням на постанову Луцького міськрайонного суду.

Як ідеться в протоколі про адміністративне правопорушення, 2 січня на Театральному майдані приватний підприємець Микола С. надавав послуги з прокату картингів в кількості п’яти штук, не маючи дозволу на господарську діяльність від Луцької міської ради. У судовому засіданні захисник Філіпович-Силка Т.Ю. заперечила вину підприємця у вчиненні адміністративного правопорушення за ст.164 ч.1 КУпАП та просила провадження у справі закрити.

Однак на переконання суду вину правопорушника повністю підтверджують докази. Зокрема, виконавчий комітет Луцької міської ради відмовив підприємцю в погодженні розміщення тимчасової споруди для пунктів одноразової торгівлі (послуг) в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, також йому не надавались дозволи і погодження для здійснення такого виду діяльності в інших частинах міста.

Окрім того, вина підприємця підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення, його письмовими поясненнями, фототаблицею та іншими матеріалами справи. У підсумку правопорушника оштрафували на 17 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 квітня 2024
28 квітня 2024
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02