Поділитись:

Зеленський – на Волині: візит у фото

Середа, 19 квітня 2023, 15:38
Зеленський – на Волині: візит у фото

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки у Волинську область відвідав прикордонну ділянку, де сходяться кордони трьох держав: України, Республіки Польща та Республіки Білорусь.

Фото з візиту оприлюднили на сайті Офісу Президента.

Зеленський ознайомився з облаштуванням державного рубежу на цього напрямку.

Президент поспілкувався з військовослужбовцями Державної прикордонної служби України та вручив їм нагороди, зокрема ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, «За мужність» ІІІ ступеня, а також медалі «За військову службу Україні».

«Маю честь бути сьогодні тут, привітати вас, подякувати за захист державного кордону. Хочеться говорити про кордон, перебуваючи саме тут, на Волині, біля кордону України з Білоруссю та Польщею. Ви героїчні та міцні люди. Хочу вам подякувати за захист нашої держави у Бахмуті. Знаю, як міцно ви там стояли, тримали Бахмут. Хотів би подякувати вам і вашим побратимам. Хочу побажати здоров’я, міцності, а вашим близьким – тепла. Всі ми пишаємося, що в нас є такі міцні прикордонники. Бажаю вам зберегти міць, справедливість і лють, яка є в нас при захисті нашої держави. Бажаю всім тільки перемоги!» – сказав Володимир Зеленський.

Пам’ять загиблих прикордонників вшанували хвилиною мовчання. 

Зеленський – на Волині: візит у фотоЗеленський – на Волині: візит у фотоЗеленський – на Волині: візит у фотоЗеленський – на Волині: візит у фотоЗеленський – на Волині: візит у фотоЗеленський – на Волині: візит у фотоЗеленський – на Волині: візит у фотоЗеленський – на Волині: візит у фотоЗеленський – на Волині: візит у фотоЗеленський – на Волині: візит у фотоЗеленський – на Волині: візит у фотоЗеленський – на Волині: візит у фото 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 травня 2024
14:18
10:35
30 квітня 2024
29 квітня 2024
27 квітня 2024