Поділитись:

Виїхала назустріч фурі: у ДТП на Рівненщині загинула 37-річна волинянка (фото, відео)

Четвер, 20 квітня 2023, 09:53
Виїхала назустріч фурі: у ДТП на Рівненщині загинула 37-річна волинянка (фото, відео)

У Рівненській області сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинула мешканка Волинської області, а пасажирка її авто потрапила до реанімації.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Рівненської області.

Смертельна ДТП трапилась у четвер, 20 квітня, близько 5:10, на автодорозі «Київ – Чоп» у селі Вересневе Рівненського району.

Попередньо встановлено, що водійка автомобіля Volkswagen Passat – 37-річна жителька Волинської області – з невідомих поки причин виїхала на смугу зустрічного руху, де допустила зіткнення з вантажним автомобілем MAN під керуванням 24-річного жителя Київщини.

Внаслідок зіткнення кермувальниця легковика загинула на місці. 28-річна пасажирка «фольксвагена» отримала тяжкі травми, її медики госпіталізували до реанімації

На місці працює слідчий слідчого управління. Патрульні поліцейські регулюють дорожній рух.

Розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 КК України.

Виїхала назустріч фурі: у ДТП на Рівненщині загинула 37-річна волинянка (фото, відео)Виїхала назустріч фурі: у ДТП на Рівненщині загинула 37-річна волинянка (фото, відео)Виїхала назустріч фурі: у ДТП на Рівненщині загинула 37-річна волинянка (фото, відео)Виїхала назустріч фурі: у ДТП на Рівненщині загинула 37-річна волинянка (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів