Поділитись:

У Волинській ОДА представили головного еколога

Понеділок, 25 січня 2016, 11:43
У Волинській ОДА представили головного еколога

У Волинській ОДА представили головного еколога

У Волинській обласній державній адміністрації призначили нового начальника управління природних ресурсів та екології.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик повідомив, що новим начальником управління природних ресурсів та екології став Дмитро Новохатський. Про це стало відомо під час оперативної наради 25 січня.

На офіційному сайті облдержадміністрації розміщена інформація про те, що Дмитро Новохатський народився 3 грудня 1980 року в місті Алчевськ, Луганської області.

У 2005 році він закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого (м. Харків) за спеціальністю "Правознавство" та здобув кваліфікацію юриста, у 2010 році – Національну академію прокуратури (м.Київ) та здобув кваліфікацію магістра права.

Із 2003 по 2006 роки працював юрисконсультом, завідуючим відділом ТзОВ "Вітязь", м. Алчевськ. Із 2006 по 2014 роки – помічником прокурора, прокурором відділу, заступником прокурора Топаснянського району Луганської області. З січня по травень 2015 року -заступником прокурора центрального району м. Миколаїв, у травні 2015 року – начальником відділу прокуратури Волинської області. З травня 2015 року по даний час тимчасово не працював.

Дмитро НовохатськийДмитро Новохатський
Автор фото:"Під прицілом"

Надрукувати
мітки:
коментарів