Поділитись:

Зеленський з'явився на обкладинці американського часопису The Atlantic (фото)

Середа, 03 травня 2023, 00:59
Зеленський з'явився на обкладинці американського часопису The Atlantic (фото)

Президент України Володимир Зеленський з'явився на обкладинці червневого номера американського часопису The Atlantic. Ілюстратором обкладинки виступив соліст рок-гурту U2 Боно (Пол Девід Г’юсон).

Як передає Укрінформ, про це повідомило видання The Atlantic у твіттері.

Обкладинка виконана у жовтому та блакитному кольорах. На ній написано «Вибір між свободою та страхом».

На сайті The Atlantic також розміщене інтервʼю з Президентом України, яке в Зеленського взяла команда видання у Києві. Також до випуску увійшла стаття із назвою «Контрнаступ».

Зеленський з'явився на обкладинці американського часопису The Atlantic (фото) 

У матеріалі йдеться про те, що майбутнє демократичного світу визначатиметься тим, чи зможуть українські військові вийти з глухого кута у протистоянні з армією росії та відкинути державу-агресора назад до її кордонів, зокрема з Криму.

«Майбутнє демократичного світу визначатиметься тим, чи зможуть українські військові вийти з глухого кута з росією та відкинути її назад – можливо, назавжди з Криму», – йдеться у матеріалі.

У статті також наводяться слова Президента України про те, що це війна за «фундаментальне визначення цивілізації», «щоб навчити всіх інших, включаючи росію, поважати суверенітет, права людини, територіальну цілісність та поважати людей, не вбивати людей, не ґвалтувати жінок, а також не вбивати тварин».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів