Поділитись:

Скандал із росіянами в луцьких готелях: бізнес закликали задуматися

Четвер, 04 травня 2023, 16:53
Скандал із росіянами в луцьких готелях: бізнес закликали задуматися

фото ілюстративне

У Луцьку депутати міської ради від фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» закликали провести роз'яснювальну роботу серед керівництва готелів, які готові селити в себе громадян росії.

Про це у фейсбуці написав депутат Луцької міської ради Андрій Лучик

Як з'ясували журналісти сайту новин Луцька і Волині «Конкурент», в обласному центрі громадяни росії без жодних проблем можуть зняти номер. Експеримент показав, що у жодному з перелічених готелів адміністраторів не збентежила наявність російських документів і громадянство країни-агресора у потенційного клієнта. Йому радо пропонували різні варіанти для поселення і запевняли: російський паспорт – не проблема.

«Ви серйозно, не проблема? А про ціль візиту не задумувались? Не припускали такий факт, що за люб'язною посмішкою ховається колаборант. Чи повірите на слово? Прикро, що в такий час все ж вигода, а не думка про національну безпеку стає в пріоритеті», – зазначає Андрій Лучик.

Тож депутат Андрій Лучик звернувся до департаменту економічної політики Луцької міської ради з проханням провести роз'яснювальну роботу серед керівництва підприємств місцевого готельного господарства. 

Скандал із росіянами в луцьких готелях: бізнес закликали задуматися 

«...надавати прихисток вбивцям, м'яко кажучи, негарно», – зауважує депутат.

Нагадаємо: журналісти з'ясовували, чи зможе росіянин орендувати квартиру у Луцьку або скористатися послугами профільних агентств. Тоді результати неприємно вразили, адже серед усіх опитаних власників квартир та агентств тільки одна працівниця компанії з нерухомості нам відмовила. Тож журналісти додатково перевірили принциповість готелів у місті. Виявилося, що всі готельні комплекси, до яких телефонували, погодились прийняти вигаданого гостя з російської федерації. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 березня 2024
09:53
22 лютого 2024
06 лютого 2024
11 січня 2024
04 січня 2024
21 грудня 2023
16 грудня 2023
16:08
07 грудня 2023
06 грудня 2023
20 листопада 2023
09:01