Поділитись:

«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації

Субота, 13 травня 2023, 20:36
«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації

У суботу, 13 травня, у Брянські області Росії впали два ворожі вертольоти та два винищувачі. Жоден член екіпажу не вижив. Очевидці стверджували, що перед падіннями деяких з них нібито бачили ракету, яка збила вертоліт. 

Головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов прокоментував падіння кількох гелікоптерів та літаків у Брянській області. Журналіст переконаний, що літальні апарати на території РФ збила українська ППО.

Зазначає, що судячи з оприлюдненого відео усі ці цілі йшли на значній висоті, і були раптово знищені зенітними ракетами великої дальності, не встигнувши здійснити протиракетний маневр. Ракети вражали російські літаки та гелікоптери з носової частини, тому росіяни розповсюджують інформацію, що усі екіпажі знищено, ніхто не встиг вистрибнути після потужного ураження у район кабіни.

Українські соцмережі не змусили себе довго чекати, і представили народові свіжі меми про вибухові речі на болотах.

Сайт новин Луцька і Волині «Конкурент» зібрав для вас найсмішніші меми:

«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації«Не останавлівайтесь!»: меми про падіння р*снявої авіації 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів