Поділитись:

У Луцьку на Наливайка буде нова зупинка громадського транспорту (фото)

Автор: Максим Косюр |
Четвер, 18 травня 2023, 10:24
У Луцьку на Наливайка буде нова зупинка громадського транспорту (фото)

У Луцьку на вулиці Наливайка, 41, буде нова зупинка громадського транспорту під назвою «Нова пошта».

Відповідне рішення ухвалив виконком Луцькради.

Працівники місцевих компаній звернулись до Луцької міської ради з проханням обладнати нову зупинку громадського транспорту. За їх словами, на цій вулиці були проблеми з доїздом додому після роботи. 

«Якщо з доїздом на роботу проблем немає, то після роботи доводиться йти десь пів кілометра до найближчої зупинки. Ми уже розглянули територію та місце для зупинки (вулиця Наливайка, 43). Воно якраз навпроти наших місць роботи. Було б дуже зручно усім нам добиратись з цієї зупинки додому», – йдеться у зверненні. 

Таким чином виконавчий комітет доповнив список зупинок міського електро- та автомобільного транспорту регулярних пасажирських перевезень зупинкою «Нова пошта». Департамент житлово-комунального господарства повинен обладнати її згідно з правилами розміщення та обладнання зупинок. Перевізники ж мають внести відповідні зміни в дорожню документацію та сповістити про це водіїв.

Оскільки деякі міські вулиці змінили свої назви, виконавчий комітет своїм рішенням також ухвалив перейменування ряду зупинок громадського транспорту на таких вулицях:

  • «Вулиця Добролюбова» на «Вулиця Долинна»;
  • «Вулиця Вахтангова» на «Вулиця Мирослава Скорика»;

Нагадаємо: у Луцьку просять відновити автобусні маршрути №23 і №18, бо людям немає чим добратися з мікрорайонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів