Поділитись:

Лікарі витягли зі шлунка чоловіка 20-сантиметрову пляшку (фото)

Середа, 24 травня 2023, 10:03
Лікарі витягли зі шлунка чоловіка 20-сантиметрову пляшку (фото)

В Індії лікарі хірургічним шляхом видалили 20-сантиметрову пластикову пляшку зі шлунка чоловіка.

Про це пише ТСН з посиланням на dailystar.co.uk.

Повідомляється, що 55-річний чоловік зі штату Мадг'я-Прадеш проковтнув пляшку з олією для волосся цілком, хоча досі не зовсім ясно, як цей великий предмет опинився у його шлунку.

На приголомшливому рентгенівському знімку чітко видно пляшку, яка застрягла в животі чоловіка.

Лікарі витягли зі шлунка чоловіка 20-сантиметрову пляшку (фото) 

16 травня фахівцю з лапароскопії Маноджу Чоудхарі вдалося витягти пляшку після тривалої операції з порятунку життя.

Чоловік перебуває під наглядом після операції, але докладніші подробиці дивної події не розголошуються через умови конфіденційності пацієнта.

Лікарі витягли зі шлунка чоловіка 20-сантиметрову пляшку (фото) Лікарі витягли зі шлунка чоловіка 20-сантиметрову пляшку (фото) 

Медсестри відділення невідкладної допомоги регулярно спостерігають за пацієнтами, які загубили предмет після того, як вставили його в задній прохід. Згідно зі звітом Королівського коледжу хірургів, у період від 2010 по 2019 рік лікарні NHS видалили близько 3500 предметів з анусів пацієнтів. Це були предмети від вібраторів до бойових артилерійських снарядів.

Мотив зазвичай сексуальний та іноді кримінальний. Інші предмети, витягнуті лікарями з чоловічих сідниць, варіюються від овочів, смолоскипів до одного особливо жахливого прикладу - слизового 38-сантиметрового вугра.

Але в цьому випадку вважається, що чоловік страждав на рідкісне пси[sxyt захворювання, відоме як навмисне проковтування стороннього тіла (DFBI). Цей компульсивний розлад змушує хворих ковтати предмети, такі як ключі, монети або, як у цьому разі, зелену пластикову пляшку чималого розміру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів