Поділитись:

Де покупатися: відкриті басейни у Луцьку та неподалік (локації та ціни)

Автор: Максим Косюр |
Субота, 03 червня 2023, 09:12
Де покупатися: відкриті басейни у Луцьку та неподалік (локації та ціни)

За вікном уже перший місяць літа – червень. Ще з кінця весняного травня сонце почало припікати не на жарт, тому лучани почали замислюватися, де ж можна відпочити поблизу водойм. Поки комунальники інспектують природні водойми, щоб люди могли там безпечно купатися, приватні відкриті басейни уже відкрили свої двері для відвідувачів.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» зібрали для вас добірку відкритих басейнів у Луцьку та на околицях міста.

Gosti

Gosti, басейнGosti, басейн
 

За 15 кілометрів від центру Луцька знаходиться відпочинковий комплекс Gosti, у якому басейн починає працювати тільки з 10 червня. На відкриття вони готують діджейський сет та багато коктейлів, кальянів і страв, які доповнять відпочинок. В цей день зона для купання працюватиме з 12 до 23 години, а шоу програма розпочнеться о 18. 

З понеділка по п'ятницю вартість відпочинку у них вартуватиме 600 гривень на шезлонгах, а в шале – 1 000 гривень. Для дітей віком від 5 до 14 років в будні вхід коштує лише 100 гривень, а дітки до 5 років зможуть відвідати басейн безкоштовно. На вихідних ціни будуть дещо більшими: звичайний відпочинок – 700 гривень, а шале – 1 200 гривень. У цю вартість входять іграшки для дітей та рушники. 

Gosti на картіGosti на карті
 

Крім великого відкритого басейну, є і дитячий басейн. На території розміщені зручні шезлонги, парасолі, що захищають від сонця, а також комфортні шале. У межах пляжної зони є волейбольний майданчик.

Після відкриття відвідувачів чекатимуть з 10 до 20 години.

Zagorod

Zagorod, басейнZagorod, басейн
 

У Гірці Полонці, за 10 кілометрів від центру Луцька, знаходиться готельно-ресторанний комплекс Zagorod. На території є два круглих басейни: менший – діаметром 9 метрів, зі змінною глибиною від 1,5 метра до 1,8 метра та великий – діаметром 15 метрів сталою глибиною 1,5 метра з підсвіткою, водоспадом та фонтаном в центрі. 

«На території розміщені шезлонги, гамаки, столики з парасолями під якими можна сховатися від спеки та посмакувати різноманітними стравами та прохолоджуючими напоями», – зазначають у комплексі.

Zagorod на картіZagorod на карті
 

Абонемент для купання у будні для дорослого вам обійдеться у 350 гривень, а для дитини від 5 до 12 років – 200 гривень (у ціну не входить шезлонг). Ціни на вихідні та святкові дні трохи дорожчі: вхід для дорослого – 480 гривень, а для діток – 330 гривень. Кому ж не виповнилося ще п'яти років, то можуть зайти безкоштовно, але у супроводі дорослого, який старше 21 року. 

За потреби на місці можна орендувати рушники, придбати спеціальні дитячі підгузки та надувні круги. 

Свої двері для відвідувачів заклад відкриває з 11 до 23 години.

Maximus

Басейн у MaximusБасейн у Maximus
 

Вже тиждень у закладі Maximus, що на вулиці Електроапаратній, 4, працює басейн під відкритим небом. Місце для купання – чималеньке 20 на 10 метрів, тому місця вистачить усім охочим. Працівниця закладу розповіла, що загалом вони можуть розмістити до 120 людей у басейні. На території розмістили комфортні лежаки, парасолі, роздягальні, душ та лаунж-зону. У басейні є підігрів, тому там завжди підтримують комфортну для гостей температуру. 

«Ви можете плавати у ньому чи просто відпочивати, тренуватися й ставити рекорди або спілкуватися з друзями. Півтораметрова глибина робить дозвілля і комфортним, і безпечним», – зазначають в закладі.

Вартість входу для дорослих та дітей від 11 років залежить від дня тижня, у який ви плануєте завітати. З понеділка по четвер абонемент на день коштує 500 гривень, а у п'ятницю та вихідні – 600. Проте якщо на будній день припадає свято, тоді ціна відповідатиме тарифу вихідного дня. Для дітей до 10 років вхід у будні – 250 гривень, а у п'ятницю та вихідні – 300. Безкоштовний вхід є лише для діток до чотирьох років. У вартість абонемента входить шезлонг. 

Maximus на картіMaximus на карті
 

За додаткову плату ви можете орендувати рушник (50 гривень) чи надувний матрац (100 гривень).

Відвідувачів чекають щоденно з 10 до 21 години.

Makis

Зона відпочинку у MakisЗона відпочинку у Makis
 

У селі Струмівка, на вулиці Рівненській, 184, скоро відкриє для відвідувачів свої двері басейн у готельно-ресторанному комплексі Makis. З восьмого червня на гостей очікує тепла водичка, шезлонги та коктейлі. Працюватиме заклад з 10 до 21 години щодня. 

З понеділка по четвер вартість входу на цілий день для дорослого коштує 400 гривень, а для дітей від 5 до 10 років – 50% знижка на вхід. У п'ятницю та вихідні, а також у святкові дні вартість входу здорожчає та обійдеться для дорослого в 500 гривень. Дітвора до 5 років зайти у басейн може безкоштовно. 

Makis на картіMakis на карті
 

За ці кошти для відвідувачів доступні два басейни – внутрішній та зовнішній, шезлонг, м'який матрац сауна і хамам, проте тільки з 18 та 21 години.

Нагадаємо: з початком травня та потепління більшість людей ринулися на природу, аби відпочити від буденної метушні та уже традиційно посмажити разом з рідними та близькими м'ясо. Наші журналісти зібрали цілих сім локацій, які знаходяться поряд з містом, де можна відпочити на природі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024