Поділитись:

На «варшавці» жінка на Chevrolet протаранила відбійник (фото)

П'ятниця, 16 червня 2023, 13:03
На «варшавці» жінка на Chevrolet протаранила відбійник (фото)

На автодорозі М07 Київ – Ковель – Ягодин неуважна водійка на Chevrolet Epica на великій швидкості в'їхала у відбійник. На щастя, жінка не постраждала.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У четвер, 15 червня, в обідню пору, ковельські патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі М07 Київ – Ковель – Ягодин.

На місці ДТП інспектори встановили, що водійка Chevrolet Epica була неуважною, не стежила за дорожньою обстановкою, не дотрималася безпечної швидкості та здійснила наїзд на відбійник.

В результаті зіткнення дорожня споруда пошкодилася, механічні пошкодження отримав також транспортний засіб. Сама ж керманича, на щастя, не постраждала.

На громадянку поліцейські склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинили пошкодження транспортних засобів) та ч. 2. ст. 139 (Пошкодження дорожніх споруд, що спричинили пошкодження транспортних засобів).

На «варшавці» жінка на Chevrolet протаранила відбійник (фото)На «варшавці» жінка на Chevrolet протаранила відбійник (фото)На «варшавці» жінка на Chevrolet протаранила відбійник (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів