Поділитись:

Під Луцьком зіткнулися МАЗ і пасажирський автобус – тринадцять потерпілих (фото)

Вівторок, 20 червня 2023, 09:34
Під Луцьком зіткнулися МАЗ і пасажирський автобус – тринадцять потерпілих (фото)

У Луцькому районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля і пасажирського мікроавтобуса – постраждали тринадцять осіб, в тому числі – двоє дітей.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

ДТП трапилася у понеділок, 19 червня, поблизу села Копачівка Луцького району: зіткнулися вантажівка МАЗ та пасажирський автобус Mercedes сполученням «Луцьк – Світязь». Від удару бус злетів у кювет і перекинувся. 

В автобусі перебувало 17 осіб. Як стало відомо раніше, жінку з переломом руки та дитину із закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували у рожищенську лікарню. Всього ж внаслідок аварії постраждали 12 пасажирів та водій маршрутного таксі. Серед постраждалих двоє дітей.

Як повідомив сектор комунікації поліції Волинської області, попередньо встановлено, що 44-річний водій маршрутки застосував екстрене гальмування, аби уникнути наїзду на собаку, який раптово вибіг на проїжджу частину.

У цей момент у маршрутне таксі врізалася вантажівка МАЗ під керуванням 49-річного жителя Луцького району, який рухався позаду.

Фельдшер-рятувальник аварійно-рятувального загону спеціального призначення Луцька надав медичну допомогу двом пасажирам, які потрапили в ДТП. На місці події працювали також співробітники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рожище, команда місцевої пожежної охорони с. Копачівка та п'ять бригад медиків «швидкої».

Рятувальники вжили заходів для запобігання пожежі та пожежним автомобілем витягнули автобус з кювету й поставили на колеса.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Досудове розслідування триває.

Під Луцьком зіткнулися МАЗ і пасажирський автобус – тринадцять потерпілих (фото)Під Луцьком зіткнулися МАЗ і пасажирський автобус – тринадцять потерпілих (фото)Під Луцьком зіткнулися МАЗ і пасажирський автобус – тринадцять потерпілих (фото)Під Луцьком зіткнулися МАЗ і пасажирський автобус – тринадцять потерпілих (фото)Під Луцьком зіткнулися МАЗ і пасажирський автобус – тринадцять потерпілих (фото)Під Луцьком зіткнулися МАЗ і пасажирський автобус – тринадцять потерпілих (фото)Під Луцьком зіткнулися МАЗ і пасажирський автобус – тринадцять потерпілих (фото)Під Луцьком зіткнулися МАЗ і пасажирський автобус – тринадцять потерпілих (фото)Під Луцьком зіткнулися МАЗ і пасажирський автобус – тринадцять потерпілих (фото)Під Луцьком зіткнулися МАЗ і пасажирський автобус – тринадцять потерпілих (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів