Поділитись:

На Ветеранів у Луцьку буде оновлений МАФ (фото)

Автор: Максим Косюр |
Середа, 21 червня 2023, 10:17
На Ветеранів у Луцьку буде оновлений МАФ (фото)

У Луцьку приватній підприємиці дозволили розмістити тимчасову споруду на вулиці Ветеранів, біля будинку №4, для ведення торговельної діяльності.

Таке рішення ухвалив виконавчий комітет Луцькради.

Підприємиця Ірина Шваюк звернулась у міську раду з проханням дозволити їй розмістити тимчасову споруду з літнім майданчиком для провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька. За висновками чиновників, ця споруда відповідає усім затвердженим схемам розміщення таких будівель.

Тимчасова споруда на вулиці ВетеранівТимчасова споруда на вулиці Ветеранів
Схема розміщення спорудиСхема розміщення споруди
 

Згідно з рішенням, мала архітектурна форма знаходитиметься на відповідній ділянці протягом року з періодом сезонного розміщення та сезонного функціонування з 25 липня по 25 серпня – літнього торговельного майданчика.

Тепер пані Ірина має звернутись у департамент містобудування, земельних ресурсів та реклами міської ради для оформлення паспорта прив’язки тимчасової споруди. Контролюватиме виконання цього рішення заступниця міського голови Ірина Чебелюк.

Нагадаємо: Після звернення депутата міської ради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрія Лучика, МАФ з продажу квартир на Соборності, біля ЖК «Візаві», таки демонтують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів