Поділитись:

Хто замінить Путіна, якщо він завтра помре (відео)

Четвер, 22 червня 2023, 21:50
Хто замінить Путіна, якщо він завтра помре (відео)

Якими будуть наслідки цих конфліктів і хто прийде до влади, якщо припустити, що Путін завтра помре? Чи призведе це до хаосу і чи зійдуться політичні еліти на єдиному кандидаті?

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі КонкурентTV виконавчий директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко розповів, що Путін за власної ініціативи створив конфлікти серед політичних еліт.

Вадим Денисенко каже, що найближчими до того аби підхопити владу є тандем груп технократів і Ковальчуків.

«Тобто в такому випадку вони контролюють, по-перше, 65-70% всього медіаринку Російської Федерації, плюс вони контролюють усі соцмережі Російської Федерації і, що немало важливо група Кірієнка контролює на сьогоднішній момент 50-51 губернатора з 89, разом з новоокупованими територіями. Окрім того, вони мають у своєму розпорядженні керівника уряду і керівника Центробанку. Тому можемо говорити, що у такому випадку тандем цих двох груп, якщо говорити про теоретично модель, що завтра Путін, дасть Бог помре, вони мають найбільше шансів, щоб перехопити владу», – каже він.

Проте виконавчий директор Українського інституту майбутнього впевнений, що одразу розпочнуться чіткі домовленості між елітами за те, хто саме буде наступником. Вадим Денисенко не вірить, що ці події можуть призвести до хаосу чи справжньої війни за захоплення влади. Наразі ж війна в Україні лише ослаблює вплив і позиції самого Путіна і еліти у цьому зацікавлені, вони поки не готові до рішучих дій, але використовують цей час аби «наростити м’язи.

Детальніше у відео:

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів