Поділитись:

У Москві запровадили режим контртерористичної операції

Субота, 24 червня 2023, 10:16
фото ілюстративне
фото ілюстративне

Мер Москви Сергій Собянін заявив, що на території столиці запровадили режим контртерористичної операції (КТО).

Про це пише Українська правда.

«У зв'язку з інформацією, що надходить, у Москві проводяться антитерористичні заходи, спрямовані на посилення заходів безпеки. Введено додатковий контроль на дорогах. Можливе обмеження проведення масових заходів. Прошу поставитися з розумінням до вжитих заходів», – написав Собянін в телеграмі.

Російський губернатор Воробйов також повідомив про посилені заходи безпеки у Московській області.

«У Московській області посилено заходи безпеки, ситуація контролюється правоохоронними органами і ФСБ. Проводяться антитерористичні заходи. Можливі додаткові перевірки на дорогах на південному напрямку, у зв'язку з цим прошу за можливості утриматися від поїздок особистим транспортом на півдні Московської області, насамперед за межі регіону», – зауважив він.

Зазначається, що в російській столиці скасовано раніше оголошені масові заходи. Мер подякував жителям «за розуміння і спокійне ставлення до того, що відбувається».

Нагадаємо: ватажок ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин заявив, що регулярна армія Росії завдала ракетного удару по тилових таборах найманців. Пригожин стверджує, що взяв під контроль військові об'єкти Ростова-на-Дону, зокрема аеродром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів