Поділитись:

«Вагнерівці» взяли під контроль військові об'єкти у Воронежі, – ЗМІ

Субота, 24 червня 2023, 11:24
«Вагнерівці» взяли під контроль військові об'єкти у Воронежі, – ЗМІ

Представництво ПВК «Вагнер» заявило, що вже контролює всі військові об’єкти у Воронежі. Місцева влада тільки нещодавно оголосила там контртерористичні заходи. Також у Євгенія Пригожина заявили, що місцеві представники армії РФ переходять на їхній бік.

Відповідні заяви публікують російські пропагандисти та самі «вагнерівці», – повідомляє ТСН.

Зокрема, з’явилося повідомлення від «Вагнер» про те, що всі військові об’єкти Воронежу захоплені. Крім цього, начебто місцеві військові добровільно переходять на бік повстанців.

Тим часом губернатор Воронезької області Олександр Гусєв пише, що проводить наради із силовими структурами щодо ситуації в регіоні та вживає «необхідних заходів». Зокрема, влада ухвалила рішення скасувати всі масові заходи в області на найближчий час.

«Вагнерівці» взяли під контроль військові об'єкти у Воронежі, – ЗМІ 

В уряді підтвердили, що колона військової техніки рухається федеральною трасою М-4 «Дон», хоча не уточнили, кому саме вона належить. Влада попросила жителів регіону не виїжджати на дорогу і не користуватися транспортними засобами.

«Ситуація перебуває під контролем. Силові структури регіону проводять усі необхідні заходи для забезпечення безпеки жителів області», – зазначили в уряді.

Нагадаємо: ватажок ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин заявив, що регулярна армія Росії завдала ракетного удару по тилових таборах найманців. Пригожин стверджує, що взяв під контроль військові об'єкти Ростова-на-Дону, зокрема аеродром. Тим часом на території Москви запровадили режим контртерористичної операції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів