Поділитись:

Москва готується до облоги, – розвідка

Субота, 24 червня 2023, 14:39
Москва готується до облоги, – розвідка

Після демаршу Євгена Пригожина і початку руху ПВК «Вагнер» в напрямку Москви, в низці регіонів росії оголошено режим контртерористичної операції (КТО).

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

У зв’язку з цим російські силовики отримали дозвіл на:

  • прослуховування будь-яких розмов та перевірку переписки;
  • проведення затримань та обшуків без додаткових погоджень;
  • силовий доступ в приватні та службові приміщення;
  • використання автомобільного транспорту громадян та організацій;
  • відключення всіх видів зв’язку;
  • видалення фізичних осіб з ділянок місцевості та об’єктів.

Наразі Москва практично ізольована силами поліцейських та військових підрозділів. На кожному перехресті та на виїздах з міста перебувають посилені патрулі. Містом рухається велика кількість автобусів без номерів та розпізнавальних знаків з озброєними людьми всередині. Зупинено рух міжрегіонального пасажирського транспорту.

Призупинено вантажні та поштові перевезення. Проводиться масовий догляд автотранспорту з акцентом на великі закриті фургони.

Практично зупинено рух цивільного та службового транспорту федеральною автомобільною трасою М4 «Дон» (Москва – Вороніж – Ростов-на-Дону – Краснодар – Новоросійськ). Всі смуги звільнено для руху військової та вантажної техніки. На всіх з’їздах з траси виставлено озброєні блок-пости.

В Москву стягують всю військову техніку, яка досі залишалась в резерві та прикордонних регіонах.

Нагадаємо: ватажок ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин заявив, що регулярна армія Росії завдала ракетного удару по тилових таборах найманців. Пригожин стверджує, що взяв під контроль військові об'єкти Ростова-на-Дону, зокрема аеродром. Тим часом на території Москви запровадили режим контртерористичної операції. Вранці 24 червня представництво ПВК «Вагнер» заявило, що вже контролює всі військові об’єкти у Воронежі. Розвідка Британії вважає, що демарш ПВК «Вагнер» – найсерйозніший виклик російській державі і «вагнерівці» «майже напевно мають на меті дістатися Москви».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів