Поділитись:

В Луцьку у водія, який їздив без прав, відібрали Audi

Субота, 24 червня 2023, 17:00
В Луцьку у водія, який їздив без прав, відібрали Audi

В обласному центрі Волині у водія, якого неодноразово протягом року ловили за кермом без водійського посвідчення, суд вилучив авто.

Як ідеться в постанові Луцького міськрайонного суду, 30 березня Роман Ф. керував Audi A6, рухаючись проспектом Відродження, пишуть Волинські новини. 

Чоловік не мав права керувати транспортним засобом, вчинивши правопорушення повторно протягом року. Його дії правоохоронці кваліфікували за ч. 5 ст. 126 КУпАП.

На розгляд справи Роман Ф. не з’явився, тому докази досліджували без його присутності. На переконання суду, вину лучанина доводять протокол про адміністративне правопорушення, довідка УПП у Волинській області про те, що він притягувався до адміністративної відповідальності за аналогічне правопорушення протягом року, та інші матеріали.

Врахувавши обставини, суд оштрафував його на 40 тисяч 800 гривень, однак не застосовував додаткове стягнення у вигляді позбавлення права керування транспортним засобом, адже чоловік ніколи не отримував посвідчення водія.

Водночас представники Феміди врахували те, що Роман Ф. втретє протягом року притягується до адміністративної відповідальності за одне і те ж правопорушення, тому застосував до нього додаткове стягнення у вигляді оплатного вилучення Audi A6. Тобто вилучене авто реалізують на аукціоні, а отримані кошти повернуть власнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024