Поділитись:

У Зміїнці п'яний мотоцикліст вʼїхав у припарковане авто і втік (відео)

Понеділок, 26 червня 2023, 14:41
У Зміїнці п'яний мотоцикліст вʼїхав у припарковане авто і втік (відео)

У Зміїнці нетверезий мотоцикліст скоїв ДТП і втік з місця аварії. Патрульні оперативно знайшли винуватця.

Про це повідомляє патрульна поліція Волинської області.

У суботу, 24 червня, о 23:30 на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Качалова, що у селі Зміїнець. Там керманич мотоцикла Honda наїхав на припаркований автомобіль Volkswagen та покинув місце події. Зі слів заявників, мотоцикліст може бути напідпитку.

Дорогою до місця ДТП, на вулиці Лісовій, інспектори помітили мотоцикл, який збігався з орієнтуванням. Про те, що саме цей керманич скоїв автопригоду, свідчили й пошкодження на транспортному засобі.

Коли інспектори зупинили водія, то виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою приладу Drager, і результат 1,82 проміле підтвердив здогадки поліцейських.

Окрім того, водій не мав чинного страхового поліса, а номерний знак мотоцикла йому не належить.Під час перевірки номера рами з'ясувалося, що цей транспортний засіб може бути викраденим та перебуває в міжнародному розшуку. Таке правопорушення має кримінальний характер.

На мотоцикліста патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП, а також винесли на нього об’єднану постанову, згідно з вчиненими правопорушеннями.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Нині відомості вже внесли в ЄРДР за ст. 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного кримінально протиправним шляхом) ККУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів