Поділитись:

Зеленський був на фронті і розповів про просування на всіх напрямках (фото, вдіео)

Вівторок, 27 червня 2023, 07:20
Зеленський був на фронті і розповів про просування на всіх напрямках (фото, вдіео)

Президент Володимир Зеленський повідомив, що 26 червня сили оборони просунулися вперед на всіх напрямках на фронті, і що він був радий подякувати українським воїнам особисто.

Про це він розповів під час нічного відеозвернення, записаного з потяга. 

«Сьогодні – фронт. Донеччина, Запоріжжя. Наші воїни, наші передові позиції, напрямки активних дій на фронті. Сьогодні на всіх напрямках у наших воїнів було просування вперед, і це щасливий день. Я побажав хлопцям більше таких днів», – цитує його Українська правда. 

Зеленський розповів, що 26 червня був у підрозділах «Хортиці», які героїчно відзначилися в битві за Бахмут, далі – у «дуже потужних, дуже акуратних» морпіхів, потім − у «Таврїі», на південному фронті. 

Зеленський був на фронті і розповів про просування на всіх напрямках (фото, вдіео)Зеленський був на фронті і розповів про просування на всіх напрямках (фото, вдіео)Зеленський був на фронті і розповів про просування на всіх напрямках (фото, вдіео)Зеленський був на фронті і розповів про просування на всіх напрямках (фото, вдіео)Зеленський був на фронті і розповів про просування на всіх напрямках (фото, вдіео) 

Він також додав, що провів наради з генералами Василем Зубаничем, Олександром Тарнавським, Юрієм Содолем та Олександром Сирським, на яких прийняли кілька оперативних рішень.

А також ще раз обговорили створення корпусу морської піхоти. 

Крім того, зі слів Зеленського, він мав переговори з партнерами, зокрема з президентом США Джо Байденом − передусім про постачання зброї. 

«Насичений день, багато емоцій. Мав честь нагородити наших воїнів, подякувати особисто, потиснути руку. Дякую за всі ваші слова підтримки, хлопці! Дякую за обійми – дуже теплі – усім сьогодні. І дякую за ваші шеврони. Це надзвичайно почесно для мене, про кожен шеврон розповім окремо. Всі наші воїни – від солдата, матроса до генерала – молодці!» − підсумував президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів