Поділитись:

Міфи про лабіопластику: що правда, а що — ні?*

П'ятниця, 30 червня 2023, 10:40
Міфи про лабіопластику: що правда, а що — ні?*

Інтимне життя та все, що з ним пов’язано, в нашому суспільстві не заведено обговорювати відкрито. Через це й такі процедури, як лабіопластика або корекція інтимної зони, часто залишаються поза увагою та згодом обростають міфами. Оскільки професійної інформації мало, з’являються здогадки, які далеко не завжди відповідають дійсності.

Дізнатися про основні особливості та умови проведення лабіопластики можна на сайті клініки GoldLaser у відповідному розділі за посиланням https:goldlaser.com.ua/nashi-uslugi/intimnaya-plastika/plastika-polovyih-gub/. А зараз розглянемо поширені міфи про цю процедуру та висвітлимо деякі важливі питання.

Чи пов’язане збільшення статевих губ із лібідо

Будова та розміри статевих губ залежать від генів та гормонів, а на їх збільшення впливає гормон тестостерон. Якщо у жіночому організмі в період статевого дозрівання занадто багато тестостерону, статеві губи можуть надмірно збільшитися.

Ніякі консервативні методи не підходять для коригування цієї інтимної зони, тому лабіопластика — єдиний спосіб досягти бажаного результату. Завдяки процедурі можна зменшити або збільшити розмір статевих губ, прибрати неестетичні складки у цій області.

Чи впливає лабіопластика на пологи

Пластика інтимної зони не здійснює жодного впливу на стан вагітності та перебіг пологів. За правильного проведення лабіопластика не змінює слизову піхви, не збільшує ймовірність розривів під час пологів, не створює показань для кесаревого розтину.

Проте пологи, навіть після попередньої лабіопластики, можуть вплинути на гормональний фон, який своєю чергою здатен спровокувати чергове збільшення статевих губ. Це доволі рідкісні випадки, але якщо таке трапляється, може знадобитися повторна лабіопластика.

Чи зменшує інтимна пластика чутливість

Правильно проведена корекція інтимної зони жодним чином не позначається на ерогенній чутливості. У деяких випадках, коли при висіченні зайвої тканини оголюються ерогенні зони, чутливість навіть посилюється. У будь-якому разі про погіршення інтимного життя мова не йде.

Партнер одразу помітить, що була зроблена лабіопластика

У процесі корекції інтимної зони слизова тканина зшивається зі шкірною — накладається багато малесеньких охайних швів. Після процедури не залишається рубців, тим паче колоїдних чи великих за розміром, які могли б деформувати статеві губи. Після остаточного загоєння швів навіть досвідчені гінекологи не завжди можуть одразу визначити, що була здійснена лабіопластика, а статевий партнер, скоріше за все, взагалі не здогадається про корекцію.

Чи бувають негативні наслідки лабіопластики

Щоб запобігти будь-яким негативним наслідкам, треба вибрати для проведення процедури професійного досвідченого хірурга. Правильне виконання операції зводить до мінімуму будь-які ризики та запобігає ускладненням.

Як і будь-яка хірургічна процедура, лабіопластика викликає набряки, які зникають протягом 6–7 діб. Після загоєння швів та закінчення реабілітації можна повертатися до свого звичайного життя, у тому числі й до інтимних стосунків.

Надрукувати
мітки:
коментарів