Поділитись:

Міноборони відсторонило посадовця, який знімався у російських пропагандистських шоу (фото)

Субота, 01 липня 2023, 17:14
Міноборони відсторонило посадовця, який знімався у російських пропагандистських шоу (фото)

Міністерство оборони відсторонило Руслана Ригованова від тимчасового виконання обов’язків директора Департаменту ресурсного забезпечення через появу контраверсійної інформації про нього. 

 Про це повідомляють Міноборони та військовий Олег Симороз у фейсбуці. 

«У середу, 28 червня, Руслана Ригованова було призначено тимчасово виконуючим обовʼязки директора Департаменту ресурсного забезпечення, і вже сьогодні – 1 липня його було відсторонено від тимчасового виконання обовʼязків. Відсторонення відбулося одразу після появи контраверсійного роду інформації щодо зазначеної особи. Наразі проводиться внутрішня перевірка щодо окремих фактів, які були оприлюднені. Про результати повідомимо окремо найближчими днями», – зазначили в Міноборони. 

У суботу український військовий Олег Симороз заявив, що Ригованов нібито сприяв дерибану національного природного парку «Голосіївський», а також регулярно брав участь у телешоу російських пропагандистів у Москві.

«Руслан Ригованов сприяв дерибану НПП «Голосіївський», будучи на посаді начальника відділу рекреації та заступника директора НПП «Голосіївський», він підписав низку так званих рекреаційних угод з особами, які захопили частину нацпарку та суттєво її пошкодили. Мова, зокрема, про нелегальне кафе на вул. Бударіна, власник якого – посадовий ексміліціонер Анатолій Миколаєць, а також про мотузковий парк у 89 кварталі Святошинського лісництва, яким заправляють місцеві тітушки, очолювані соратником Олега Ляшка таким собі Андрієм Махніцьким», – написав Олег Симороз.

Міноборони відсторонило посадовця, який знімався у російських пропагандистських шоу (фото) 

Додає, що Ригованов як «політичний експерт» регулярно брав участь в телешоу кремлівських пропагандистів в Москві. А тепер він має доступ до великої кількості документації з, так би мовити, «обмеженим доступом».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
10 квітня 2024
27 березня 2024
19 березня 2024
09 березня 2024
29 лютого 2024
17 лютого 2024
16 лютого 2024