Поділитись:

На Волині за добу – троє потопельників (фото)

Понеділок, 03 липня 2023, 16:45
На Волині за добу – троє потопельників (фото)

На Волині за добу на водоймах, що не визначені, як місця масового відпочинку людей, виявили загиблими трьох осіб.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У понеділок, 3 липня, о 07:35 рятувальники водолазно-рятувального відділення з Шацька здійснили виїзд для проведення пошуково-рятувальних робіт на природній водоймі в селі Бахів Ковельського району. 

За наданою інформацією заявниці, напередодні, житель села Верба Ковельського району, 2005 року народження, пішов купатися на озеро та не повернувся. На березі водойми виявили особисті речі зниклого.

На місці події працівники ДСНС за допомогою спеціального обладнання  обстежили дно акваторії та дістали тіло загиблого на поверхню. 

Цього ж ранку на річці Луга у Локачинській громаді потонув чоловік 1985 року народження, житель смт Локачі. На місце виклику виїхали рятувальники 15-ї ДПРЧ смт Локачі та витягнули тіло з води. Причини та обставини події з’ясовують правоохоронці.

Вчора, 2 липня, на водоймі в комплексі «Три бобри» у с.Литовеж Володимирського району втопився чоловік 1988 року народження – пішов плавати і не виплив.  

3 липня, о 09:10, на місце події прибула група водолазно-рятувальних робіт АРЗ СП УДСНС у Волинській області й тіло загиблого витягнули на берег та передали поліції.

На Волині за добу – троє потопельників (фото)На Волині за добу – троє потопельників (фото)На Волині за добу – троє потопельників (фото)На Волині за добу – троє потопельників (фото)На Волині за добу – троє потопельників (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів