Поділитись:

Теракт на ЗАЕС: чи ухвалив Путін рішення (відео)

Вівторок, 04 липня 2023, 21:40
Теракт на ЗАЕС: чи ухвалив Путін рішення (відео)

ГУР повідомляє, що працівники «Росатому» покидають територію Запорізької АЕС і мають вони це зробити до 5 липня. Також вже неодноразово офіційні особи України заявляли, що Росія підготувала усе необхідне для проведення провокацій чи теракту не території ЗАЕС.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» колишній співробітник СБУ, експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак поділився думкою чи готова справді Росія здійснити теракт на території ЗАЕС.

Іван Ступак вважає, що Росія планує здійснити теракт, проте рішення ще не ухвалене.

«Росія планує це здійснити. Але я впевнений, що рішення ще не ухвалене остаточне. Все буде залежати від упевненості в Кремлі, наскільки вони готові протидіяти майбутнім наслідкам які будуть в результаті заподіяння цієї шкоди, як своїм військовим, так і своїм геополітичним, економічним, дипломатичним», – каже він.

Також експерт Українського інституту майбутнього розповів, з чим пов’язано зменшення кількості російських військових і російського персоналу на території ЗАЕС.

«Вони намагаються працювати на випередження. Вони розуміють, що якщо буде прорив українських військових у Запорізькій області в Херсонській області то просто Запорізька ЗАЕС буде відрізана», –каже Ступак.

У такому випадку росіянам доведеться полишати територію ЗАЕС з боями і залишати ресурси тікаючи. Тому вони зараз намагаються максимально відвести зайві підрозділи.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів