Поділитись:

Зняли видовищне відео, як 20 левів прийшли на водопій (відео)

П'ятниця, 07 липня 2023, 04:19
Зняли видовищне відео, як 20 левів прийшли на водопій (відео)

У південноафриканському заповіднику Мала-Мала зняли видовищне відео, як 20 левів прийшли до річки на водопій. 

Момент зафіксував засновник LatestSightings.com Надав Оссендрайвер, – передає ТСН.

Чоловік розповів, що на сафарі група шукала леопарда. Втім, туристи його не побачили, а натомість їм пощастило поспостерігати за родиною слонів, які купалися у річці. Далі вони помітили декількох левів.

«З’явилися два вуха за слонами. Ми одразу зрозуміли, що це лев. Цей лев спустився і почав пити просто перед нами. Раптом вискочив ще один. Все це було настільки ідеально в кінці. Двадцять левів ідеально вишикувалися перед нами. Вони пили воду з річки в черзі», – поділився він.

Надав також поділився, що група припаркувалася просто перед річкою. З одного боку, це було розкішне місце для споглядання, а з іншого – найгірше, оскільки автомобіль застряг у піску.

«Машина не зрушила. Це досить смішно. Група туристів застрягла в багнюці, оточена 20 левами. Зрештою, менеджер табору зміг надіслати допомогу і витягнути нас із липкої ситуації», – додав він.

https://www.youtube.com/watch?v=Etv5Lj3PPJI&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Ftsn.ua%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title&ab_channel=LatestSightings

Нагадаємо: в червні найбільший і найстаріший крокодил у світі Кассіус відсвяткував свій 120-й день народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів