Поділитись:

У Луцьку вночі п'яна жінка на Nissan Micro збила дорожній знак (фото, відео)

П'ятниця, 07 липня 2023, 10:36
У Луцьку вночі п'яна жінка на Nissan Micro збила дорожній знак (фото, відео)

У Луцьку вночі п'яна водійка потрапила у дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У ніч на п'ятницю, 7 липня, екіпажу патрульних надійшло орієнтування: у Луцьку автомобілем Nissan Micro керує жінка в стані алкогольного сп’яніння.

Невдовзі на вулиці Рівненській поліцейські помітили цей автомобіль. Легковик стояв на узбіччі та мав механічні пошкодження. Під колесами авто лежав дорожній знак. З’ясувалося, що саме цей автомобіль здійснив на нього наїзд.

За кермом авто перебувала 32-річна жінка. На щастя, вона в ДТП не постраждала.

Коли інспектори почали спілкуватися з громадянкою, то стало зрозуміло, що вона — нетвереза. Водійка погодилася пройти огляд на стан сп’яніння у медичному закладі, і результат тесту, зробленого лікарем-наркологом, становив 1,89 проміле.

На керманичку патрульні склали одразу три протоколи: за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 139 (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху) КУпАП.

У Луцьку вночі п'яна жінка на Nissan Micro збила дорожній знак (фото, відео)У Луцьку вночі п'яна жінка на Nissan Micro збила дорожній знак (фото, відео)У Луцьку вночі п'яна жінка на Nissan Micro збила дорожній знак (фото, відео)У Луцьку вночі п'яна жінка на Nissan Micro збила дорожній знак (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів