Поділитись:

У Луцьку муніципали шукають молодиків, які приліпили листівку на «розумну» зупинку (відео)

П'ятниця, 07 липня 2023, 16:57
У Луцьку муніципали шукають молодиків, які приліпили листівку на «розумну» зупинку (відео)

У Луцьку камера спостереження зафіксувала, як двоє хлопців приклеїли листівку ««Шахрайські схеми. Прості правила безпеки» на скло «розумної» зупинки – тепер їхні особи встановлюють муніципали.

Про це у п'ятницю, 7 липня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Камера відеоспостереження «Центру безпеки міста Луцьк», що розташована на зупинці громадського транспорту на проспекті Волі, 4, зафіксувало двох молодих людей, які розмістили листівку під назвою «Шахрайські схеми. Прості правила безпеки» у невстановленому для цього місці, а саме – на склі зупинки.

«З метою уникнення погіршення естетичного вигляду «розумних зупинок», дотримання норм благоустрою та належного транспортного обслуговування мешканців міста, звертаємось до громадян з проханням не розміщувати оголошення, інформаційно-агітаційні плакати, рекламу, листівки на конструкціях «розумних зупинок», адже за це передбачена адміністративна відповідальність, відповідно до ст. 152 КУпАП та пункту 2.5.5.1.11 Правил благоустрою міста Луцька!», – йдеться у дописі.

Муніципали просять допомогти встановити особи молодих людей. Лучан, які впізнали молодиків на відео чи, можливо, були свідком правопорушення, просять повідомити у муніципальну варту за телефонами гарячої лінії: 0670000679, 0661021102 або надіслати інформацію на: Viber, Telegram, WhatsApp.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів