Поділитись:

Заблукала і йшла по трасі: волинські патрульні врятували 11-річну дівчинку (відео)

Понеділок, 10 липня 2023, 19:18
Заблукала і йшла по трасі: волинські патрульні врятували 11-річну дівчинку (відео)

На Волині патрульні отримали повідомлення від далекобійника, який побачив обабіч дороги Київ – Ковель – Ягодин маленьку дівчинку. Згодом виявилось, що дівчинка пішла з бабусею по ягоди та заблукала.

Про це розповіли в патрульній поліції Волинської області.

Заявник повідомив, де саме рухається дитина та як виглядає, однак чекати правоохоронців на місці не міг, бо дуже поспішав. Інформацію передали ковельським патрульним Альоні Савчук, Сергію Ковалю та Богдану Миронюку. Інспектори негайно вирушили на пошуки дитини, і, проїхавши близько 10 кілометрів, їм таки вдалося знайти дівчинку.

Маленька громадянка розповіла, що їй 11 років, мешкає в населеному пункті Маневичі. Зранку вона пішла з бабусею у ліс збирати ягоди й заблукала, однак невдовзі змогла вийти на трасу і саме прямувала додому.

 

Патрульні попіклувалися про дівчинку, нагодували її та відвезли за місцем проживання. Там на неї чекала мама, яка зателефонувала бабусі та повідомила, що онучка вже вдома. З рідними дитини поліцейські провели профілактичну бесіду, щоб у майбутньому таких випадків більше не трапилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів