Поділитись:

У Луцькому районі вигорів майже гектар поля (фото)

Вівторок, 11 липня 2023, 10:08
У Луцькому районі вигорів майже гектар поля (фото)

У Луцькому районі через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації транспортних засобів загорілося покошене сіно на площі 0,7 гектара.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У понеділок, 10 липня, о 14:44 до Служби порятунку надійшло повідомлення, про те, що у селі Красноволя Луцького району виникло загоряння сіна в покосах на площі 0,7 га. Негайно задля унеможливлення перекидання пожежі на більші площі та виникнення масштабної пожежі в екосистемі виїхали черговий караул 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ківерці та МПО Колки.

При огляді місця події з’ясовано, що ймовірною причиною виникнення пожежі, є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації транспортних засобів. 

«Шановні громадяни, вкотре нагадуємо, що перед початком роботи на транспортних засобах особи, які відповідають за техніку, повинні перевірити її справність, а також наявність первинних засобів пожежогасіння та справність іскрогасника», – пишуть рятувальники.

Громадянин Андрій М., 1992 року народження, знехтував цими застереженнями, що і спричинило пожежу. За цим фактом на чоловіка склали протокол про адміністративне порушення за статтею 175 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що передбачає санкцію у вигляді штрафу у розмірі від 1700 до 3400 гривень.

Працівників та керівників агропромислового комплексу закликають дотримуватися правил пожежної безпеки при експлуатації транспортних засобів та своєчасно проводити інструктажі з персоналом, який проводять роботи на пожежонебезпечних територіях.

У Луцькому районі вигорів майже гектар поля (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів