Поділитись:

На Волині розмалювали автобусну зупинку (фото)

П'ятниця, 14 липня 2023, 23:41
На Волині розмалювали автобусну зупинку (фото)

У с.Колодеже Городищенської громади розмалювали автобусну зупинку. Орнамент вишиванки, колосся, маки, захід сонця, річка та ліс – такі прекрасні українські символи та краєвиди у вигляді малюнків тепер прикрашають споруду в центрі села.

Про це інформують на сайті громади.

Перетворити зупинку на патріотичний об’єкт взявся художник-переселенець із Курахового Володимир Яницький разом із  дружиною Ганною. Долучилися до цієї справи й місцеві мешканці – активна молодь, культпрацівники та місцева влада. 

За дорученням голови Городищенської сільради, роботу з «оживлення» зупинки організувала головна спеціалістка гуманітарного відділу Галина Бакош. Підготовчі роботи із відновлення об'єкта провів завідувач клубу с.Наталин Микола Гогой та місцеві активісти.

«Українці завжди вирізнялися створенням затишку і краси довкола себе, навіть якщо це стосується звичних речей. Ось так, власне, і із зупинкою в Колодежі. Тепер на ній і колосся, і маки, і блакить українського неба, і захід українського сонця. Словом, все, що тішить погляд українців», – зазначив у коментарі Володимир Яницький.

Над розмальовуванням зупинки в Колодежі активісти працювали протягом трьох днів.

На Волині розмалювали автобусну зупинку (фото)На Волині розмалювали автобусну зупинку (фото)На Волині розмалювали автобусну зупинку (фото)На Волині розмалювали автобусну зупинку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів