Поділитись:

В «Устилузі» у волинянина знайшли майже 45 грамів канабіса (фото)

Субота, 15 липня 2023, 14:03
В «Устилузі» у волинянина знайшли майже 45 грамів канабіса (фото)

В «Устилузі» службовий собака винюхав канабіс у волинянина, який прямував за кордон.

Про це повідомляє Волинська митниця.

На посту «Устилуг» митники запобігли спробі волинянина перемістити через кордон канабіс.

Викрити молодика, який виїжджав з України «зеленим коридором», допоміг службовий собака митниці. Він спрацював як на самого чоловіка, так і на його багаж. Під час митного огляду з кишені штанів громадянина та з наплічника вилучили три пластмасові ємності, в яких загалом було спаковано 44,65 грама речовини. ЇЇ передали на експертизу.

В «Устилузі» у волинянина знайшли майже 45 грамів канабіса (фото)В «Устилузі» у волинянина знайшли майже 45 грамів канабіса (фото)В «Устилузі» у волинянина знайшли майже 45 грамів канабіса (фото)В «Устилузі» у волинянина знайшли майже 45 грамів канабіса (фото)В «Устилузі» у волинянина знайшли майже 45 грамів канабіса (фото)В «Устилузі» у волинянина знайшли майже 45 грамів канабіса (фото)В «Устилузі» у волинянина знайшли майже 45 грамів канабіса (фото)В «Устилузі» у волинянина знайшли майже 45 грамів канабіса (фото) 

До правоохоронців скерували повідомлення про протиправне діяння, попередньо кваліфіковане за ознаками ст. 305 Кримінального кодексу України «Контрабанда наркотичних засобів, тобто їх переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю». Наразі слідчі встановлюють всі обставини інциденту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів