Поділитись:

«Може затягнутися до міcяця», – брат загиблого військового Андрія Коробка про повторну експертизу (відео)

Понеділок, 17 липня 2023, 21:17
«Може затягнутися до міcяця», – брат загиблого військового Андрія Коробка про повторну експертизу (відео)

Рідні загиблого військового Андрія Коробка повідомили, що усі експертизи, зокрема і повторний розтин тіла може зайняти тривалий час. 

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

«Чекаємо повторний розтин. Але спочатку як вони мають провести повторний розтин має прийти звідти документ з гістології. З Дніпра. Але його ще не передали. Коли ми його отримаємо, лише тоді ми зможемо робити повторний розтин.Нам сказав слідчий, що як тільки прийде, він одразу до нас передзвонить. А коли це буде. Чи це буде сьогодні, чи це буде завтра, чи це буде післязавтра, то ми не знаємо. Взагалі як нам в морзі сказали, що по законах ця процедура може тривати до місяця», – каже рідний брат загиблого Юрій.

Нагадаємо, 14 липня, рідні померлого зупинили похорон, а до церкви викликали криміналістів. Мовляв, привезли тіло захисника пізно ввечері, тож його змогли роздивитися лише під час похорону. На тілі рідні нібито виявили сліди, наче від побоїв, та кров. Відтак тепер рідні чоловіка намагаються зробити усе аби з'ясувати, правду. 15 липня рідні волинянина зібрались у приміщенні бюро судово-медичної експертизи, аби визначити причини смерті померлого військовослужбовця.

Окрім близьких загиблого, на зустрічі були присутні керівник бюро судмедекспертизи, представники поліції та прокуратури. Розмова тривала близько години. Після наради брат загиблого військового Юрій розповів телеканалу «Конкурент TV», що розтин таки проведуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів