Поділитись:

Гоцають на весь центр: лучани шоковані гучними дискотеками в барі на Лесі Українки (відео)

Середа, 19 липня 2023, 16:37
Гоцають на весь центр: лучани шоковані гучними дискотеками в барі на Лесі Українки (відео)

У Луцьку на вулиці Лесі Українки в одному із закладів влаштовують гучні вечірки з діджеєм та танцями. Це неабияк обурило лучан. 

Про один із інцидентів повідомила лучанка Аліна Георгіївна у фейсбуці, – передає телеканал «Конкурент TV».

«Не знаю, як це все пояснити – це просто шок.... Коли сидять на лавочці відпочивають з госпіталя без ніг, травмовані і так далі. То тут лунає диско на всю... Ей...що Вам вже геть по... Вони віддали життя за Вас. Люди йдуть оглядаються і бридяться. Соромно просто....дивитися в очі військових, які відпочивають біля фонтану, і просто вставали й шли, бо куча «в*блядків» просто срали на все... Батьки ось цих дітей, що на відео, поясніть їм, що ще горя не знають і хай цінують кожну хв», – йдеться у дописі. 

Жінка стверджує, що таке гуляння в закладі «Ти з друзями» вже не вперше. Лучанка розповіла, що все ж на те, що відбувалося, відреагував один військовослужбовець. Він зайшов у заклад і зробив зауваження, однак, як стверджує жінка, його «відфутболили». Жінка у своєму дописі закликала відповідні структури відреагувати.

У Департаменті муніципальної варти Луцької міськради повідомили, що муніципали бачили це відео і вже відреагували.

«Бачили вони це відео в інтернеті, про яке ви кажете. Після цього на вихідних ми до них заїжджали. Відбирали в них пояснення. Вони надали пояснення, що більше так включати музику не будуть. Ну, і наскільки я розумію, більше таких випадків не було. Звернень офіційних в нас не було. Ми побачили в інтернеті та відреагували», – зазначив заступник директора Департаменту муніципальної варти Луцької  міської ради Роман Кулик

У поліції Волині зазначили, що офіційних звернень до них не надходило, але вони взяли цю ситуацію під контроль.

«За виявленою інформацією у соцмережах ми зареєструємо це в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень чи подій. Будемо з’ясовувати усі обставини та поспілкуємося також із власниками», – повідомила старша інспекторка сектору комунікації нацполіції у Волинській області Марина Балдич

Такі вечірки в барі на Лесі Українки відбуваються не вперше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів