Поділитись:

MONATIK заявив, що не відчуває ненависті до всіх росіян

Четвер, 20 липня 2023, 14:16
MONATIK заявив, що не відчуває ненависті до всіх росіян

Артист MONATIK (Дмитро Монатік), який родом з Луцька, не вважає, що варто витрачати енергію на ненависть до росіян.

Артист заявив, що ненавидить тільки російську владу. За його словами, саме путінська влада затуманила розуми цілого народу. Про це він заявив у розмові зі Славою Дьоміним.

В інтерв'ю Дьомін запитав гостя, чи відчуває він ненависть до всіх росіян, які підтримують терористичну війну в Україні та воюють проти українців. Дмитро Монатік, який раніше закликав витрачати енергію не на ненависть, а на любов до України, думку не змінив.

«У мене є ненависть до влади, яка це робить. Яка запудрює мозок, туманить думки, закриває правду. Є ядро, звідки все росте. Прямо ненависті до кожного росіянина не вистачить. Треба на чомусь сконцентруватися. Я вже казав, що не на ненависть хочеться витрачати ресурс, а на любов до України і українців», – пояснив співак.


Він додав, що росіян, їхню діяльність, музику тощо ігнорує. Як артист, Монатік хоче створювати якісні треки, щоб українці відмовилися від російської музики.

Артист вважає, що Україна впевнено рухається до викорінення меншовартості, а світ сьогодні спостерігає, наскільки сильними і талановитими можуть бути українці.

 

Нагадаємо: співак з Луцька Дмитро Монатік з дружиною 1 липня святкували восьму річницю сімейного життя – «бляшане весілля».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів