Поділитись:

Луцька громада попрощалась з загиблим Героєм Миколою Близнюком (фото)

Четвер, 20 липня 2023, 15:43
Луцька громада попрощалась з загиблим Героєм Миколою Близнюком (фото)

Мешканці Луцької територіальної громади попрощалися з військовослужбовцем Миколою Близнюком.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради. 

У п'ятницю, 20 липня, захисника відспівали у храмі Святого Великомученика і цілителя Пантелеймона села Рованці.

Микола Близнюк (22.05.1979 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації. Загинув 12 липня 2023 року в районі населеного пункту П’ятихатки Запорізької області.

Після завершення панахиди домовину з тілом Героя під звуки військового оркестру прощальною ходою пронесли до місцевого кладовища.

На знак вдячності за подвиг Героя присутні на похороні стали на коліна перед захисником.

На місці останнього спочинку Миколи Близнюка – на кладовищі у селі Рованці – скорботна процесія виконала Державний Гімн.

Вічна пам’ять, честь і шана Герою!

Луцька громада попрощалась з загиблим Героєм Миколою Близнюком (фото)Луцька громада попрощалась з загиблим Героєм Миколою Близнюком (фото)Луцька громада попрощалась з загиблим Героєм Миколою Близнюком (фото)Луцька громада попрощалась з загиблим Героєм Миколою Близнюком (фото)Луцька громада попрощалась з загиблим Героєм Миколою Близнюком (фото)Луцька громада попрощалась з загиблим Героєм Миколою Близнюком (фото)Луцька громада попрощалась з загиблим Героєм Миколою Близнюком (фото)Луцька громада попрощалась з загиблим Героєм Миколою Близнюком (фото)Луцька громада попрощалась з загиблим Героєм Миколою Близнюком (фото)Луцька громада попрощалась з загиблим Героєм Миколою Близнюком (фото)Луцька громада попрощалась з загиблим Героєм Миколою Близнюком (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів