Поділитись:

З пораненням продовжив бій: волинський прикордонник отримав орден від Зеленського

П'ятниця, 21 липня 2023, 11:08
З пораненням продовжив бій: волинський прикордонник отримав орден від Зеленського

25-річного офіцера-прикордонник з Рівного, який нині проходить службу на Волині, відзначили орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Дмитро Михальчук приєднався до лав Держприкордонслужби України торік у травні. Спочатку проходив службу в Мукачівському прикордонному загоні, згодом у складі Сил оборони виконував завдання на українсько-білоруській ділянці, – повідомили у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

В січні цього року хлопець відправився на Донеччину, де неподалік Соледару разом з побратимами тримали оборону. Позиції прикордонників зазнавали постійних обстрілів з танків, мінометів та гранатометів.

Під час однієї з атак вагнерівців Дмитро отримав поранення, та, попри це, продовжив вести бій. Згодом його направили у медзаклад, а уже через тиждень прикордонник повернувся у стрій, де й надалі виконував бойові завдання.

«Указом Президента України Дмитра Михальчука за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові, нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Нагороду прикордоннику учора вручив заступник Голови Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Сердюк», – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 квітня 2024
26 квітня 2024
24 квітня 2024
23 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
15:06