Поділитись:

Військова ініціатива на всій лінії фронту перейшла на сторону України, – Міноборони

Субота, 22 липня 2023, 14:08
Військова ініціатива на всій лінії фронту перейшла на сторону України, – Міноборони

У Міністерстві оборони України заявляють, що наразі на всьому фронті військова ініціатива – на стороні України.

Про це заявив заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов, – повідомляє Лівий берег.

«По всій лінії, що б там не говорили зараз, що росіяни спробували в районі Куп’янська щось зробити, – це була відчайдушна спроба якось відтягнути наші сили з інших напрямків. Але в цілому вся ініціатива зараз на нашій стороні. Це важливо для наших партнерів, особливо по лінії військових. Вони розуміють усі виклики, пов’язані зі змінами та іншими питаннями, є постійний обмін інформацією з партнерами, консультації на цю тему. Важливо, що ми кожен день просуваємось. Десь – на 100 метрів, десь – на кілометр», – зазначив Гаврилов.

З його слів, щодня українські захисники долають лінії оборони, зведені окупантами.

«Кожен день ми вигризаємо нашу територію, ми вигризаємо першу і другу лінії оборони там, де росія змогла щось побудувати», – додав заступник глави Міноборони.

Гаврилов зауважив, що всі розуміють, що Україна ще не використала свій повний ресурс, тому ні в кого немає сумнівів про продовження допомоги і впевненості в перемозі нашої держави.

«Зрозуміло, що людям, які сидять в теплих приміщеннях, дивляться Інтернет і телебачення, хотілося б, щоб все відбувалося швидше, але реальність така, що треба враховувати те, що відбувається on the ground», – сказав заступник міністра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів