Поділитись:

Депутатів і чиновників заборонили випускати за кордон, – нардеп Гончаренко

Середа, 26 липня 2023, 17:09
Депутатів і чиновників заборонили випускати за кордон, – нардеп Гончаренко

Українським прикордонникам заборонили виїжджати за кордон усім депутатам і чиновникам.

Про це у середу, 26 липня, написав у телеграмі народний депутат Олексій Гончаренко.

За словами нардепа, на пости прикордонників розіслали вказівку про заборону на виїзд за кордон усіх чиновників та депутатів: усіх, хто намагається перетнути кордон, зупиняють і очікують рішення Офісу Президента по кожному з них.

«По суті, тепер Андрій Єрмак (керівник ОП, - ред.) особисто в телефонному режимі дозволяє чи блокує виїзд чиновників та депутатів.

Це гарний піар-хід і думаю, він сподобається людям. Єдине, хочу написати ось про що. Уявіть собі, 40-мільйонна країна під час найбільшої війни в Європі, а голова ОП вирішує – чи можна виїхати комусь за кордон. Це неправильна історія. Просто системно не правильна.

Зробіть процедуру дозволу виїзду за кордон. Карайте тих, хто її порушує. Але держава не може функціонувати по телефону», – написав Гончаренко.

Нагадаємо: заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, нардепа партії «Слуга Народу» 48-річного Юрія Арістова у середині липня помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, що знаходиться на приватному острові Ітхаафуші, Мальдіви. 25 липня він написав заяву про складання депутатських повноважень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів