Поділитись:

Електронки-нелегали: на Волині «накрили» партію контрафакту (фото)

Четвер, 27 липня 2023, 14:14
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

У Волинській області затримали вантажівку з понад 15 тисячами одноразових електронних пристроїв для куріння без марок акцизного податку в одному із районних центрів.

Про це повідомляє Бюро економічної безпеки.

«Автомобіль з незаконно виготовленими підакцизними товарами виявлено в момент розвантаження, поруч із приміщенням відділення оператора поштового зв’язку. У водія транспортного засобу були відсутні документи щодо походження та якості вантажу. Надалі електронні сигарети відомих брендів планували збути за допомогою поштових відправлень», – йдеться у повідомленні.

Транспортний засіб та незаконно виготовлені електронні сигарети вилучено. Орієнтовна вартість вилучених сигарет становить 8 млн грн.

Електронки-нелегали: на Волині «накрили» партію контрафакту (фото)Електронки-нелегали: на Волині «накрили» партію контрафакту (фото) 

Досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів) здійснюють детективи ТУ БЕБ Волинської області за процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів