Поділитись:

Путіна хочуть позбавити влади (відео)

Четвер, 27 липня 2023, 21:55
Путіна хочуть позбавити влади (відео)

Президент РФ Володимир Путін не впевнений у своїй здатності згуртувати еліту в РФ у зв'язку з неспроможністю Кремля оперативно зреагувати на заколот ПВК «Вагнера». Про це йдеться у звіті аналітиків Інституту вивчення війни.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко розповів, чи зріє у Кремлі заколот.

Олександр Коваленко зазначив, що еліти навряд планують замінити Путіна на посаді, але хочуть усунути його від влади.

«Зробити його, такою собі, номінальною фігурою, а не тим у якої буде зосереджена влада в руках. Але другий акт протистояння він продовжується», – каже він.

Військово-політичний оглядач зазначив, що конфронтація в середині набирає обертів, але переважно вона буде відбуватись колуарно і побачити ми зможемо лише результати певних процесів.

«Ці події вони призведуть або до перерозподілу влади, я цього теж не виключаю. Наприклад, перерозподілом влади може стати, це умовно кажучи, але це дуже коректно описує ситуацію яка може виникнути в Росії, створення Російської не Федерації, а створення Російської Феодалізації. Тобто феодальних наділів, феодальні, ось такі, кожен об’єкт РФ буде зі своїм феодалом. І ми бачимо, що до цього також іде, бо по регіонах з’являються локальні, свої власні, військові кампанії. І це вказує на те, що центр влади він втрачає владу», – зазначає він.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів