Поділитись:

У Луцьку в МОТ виступить піаніст та композитор Alex Pian*

П'ятниця, 28 липня 2023, 18:25
У Луцьку в МОТ виступить піаніст та композитор Alex Pian*

У четвер, 3 серпня о 20:45 у Луцьку на Театральному майдані в головній залі тимчасового артпростору МОТ виступить львівський композитор та піаніст Alex Pian. У межах програми «Фортепіанний мінімалізм», створеної спеціально для виступу в Луцьку, крім власних композицій, він зіграє твори знакових артистів сучасності – Ганса Циммера, Філіпа Ґласса, Людовіка Ейнауді  та Яна Тірсена.  Ціна квитка – 300 гривень.

«Мінімалізм у музиці – це створення композиції за допомогою мінімальних ресурсів, як-от одноманітний ритм, мінімальна кількість акордів, які повторюються і створюють циклічність, – пояснює Alex Pian особливість програми «Фортепіанний мінімалізм, – Саме ця повторюваність впливає як мантра на людину, і саме це необхідно у наш час, коли інформації забагато, а мозок і увага від неї втомлені. Ця музика розслабляє мозок».

У Луцьку в МОТ виступить піаніст та композитор Alex Pian* 

Alex Pian – композитор та піаніст, який грав під сиренами на львівському вокзалі, про нього писали світові медіа, зокрема The New York Times, TheWrap, The Daily Beast, а Ганс Циммер на своєму концерті в Лондоні показав відео, як Олексій виконує його композицію Time. 

У Луцьку в МОТ виступить піаніст та композитор Alex Pian* 

Створює та виконує власну музику, а також робить фортепіанні кавери. Музичний жанр композитора відносять до неокласики. Перший мініальбом Emotions of War («Емоції війни») випустив 1 серпня 2022 року. До нього увійшли п’ять авторських композицій – Beginning, A world turned upside down, Hope, Struggle та After all.

У Луцьку в МОТ виступить піаніст та композитор Alex Pian* 

Усі кошти із продажу квитків на показ ідуть у фонд МОТ, мета якого – відновлення культурних інституцій, пошкоджених внаслідок російської агресії. 

У Луцьку в МОТ виступить піаніст та композитор Alex Pian* 

Кількість місць обмежена.

Правила відвідування: 

  1. Вхід у простір відбувається у порядку живої черги. 
  2. У разі повітряної тривоги у Луцьку всі відвідувачі мають залишити приміщення та пройти до найближчих місць укриття. Одне з таких — Драматичний театр, за адресою Театральний майдан, 1. 
  3. Працівники МОТ можуть попросити вас залишити в гардеробі верхній одяг, парасольки, великогабаритні сумки та рюкзаки. 
  4. Працівникам МОТ надається право поверхневого огляду сумок та рюкзаків на вході до експозиції.

У просторі МОТ заборонено:

  • приносити будь-які види зброї та піротехніки, колючі та ріжучі предмети, газові балончики, аерозолі, отруйні, хімічні та інші речовини; 
  • заходити до виставкової зали з великогабаритними речима, їжею та напоями; 
  • курити та вживати алкогольні та слабоалкогольні напої у просторі; 
  • здійснювати професійне та комерційне фото- та відеознімання без отримання дозволу від команди don't Take Fake.

Дозволяється вхід із тваринами лише за умови їх постійного перебування на руках у власника.

Команда проєкту та працівники МОТ можуть відмовити у доступі в простір відвідувачам, які не дотримуються вищезазначених правил, перебувають у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, агресивно поводяться або несуть загрозу іншим відвідувачам. 

Простір МОТ обладнаний пандусом, тому відвідувачі на візках зможуть безперешкодно потрапити на перший поверх експозиції та спеціальні події, а за необхідності скористатися спеціально облаштованою вбиральнею.

У Луцьку в МОТ виступить піаніст та композитор Alex Pian* 

Надрукувати
мітки:
коментарів