Поділитись:

СБУ наводить жах на російські еліти (відео)

Вівторок, 08 серпня 2023, 21:55
СБУ наводить жах на російські еліти (відео)

Очільник Головного управління розвідки України Кирило Буданов заявив, що в Кремлі розуміють, що українська розвідка має джерела в оточенні диктатора Володимира Путіна.

Про те, як це впливає на настрої в Кремлі розповів керуючий партнер Національної антикризової групи, політичний експерт Тарас Загородній у новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV».

Тарас Загородній зазначив, що це створює параною, адже наші спецслужби вважають у Кремлі скрізь. Це як тактика МОСАД, коли ліквідовують сотню? аби боялись тисячі.

«Пам’ятаєте коли вперше підірвали Татарова, хто це зробив – СБУ! Готували замах на Сімоньян та Собчак, хто це зробив – СБУ! І починається параноя, вони починають шукати один одного, вони починають шукати хто тут винний, підозрювати. Це розкладає зсередини російську армію, підозри в оточенні і т.д. Це так працює, це називається дезорганізація оборони ворога», – каже він.

Політичний експерт наголосив, що це не просто страх перед СБУ, а саме параноя.

«Не просто боятись, ще раз – параноя. А це, знаєте така приказка є, «Страх смерті гірше самої смерті». Це ж дуже великий інструмент, який теж можна продавати. Це фактично коли Україна запроваджує режим «обмеженого суверенітету» щодо російських еліт. Ну умовна кажучи, ми зараз думаємо хто там прийде до влади, якщо там будуть демократи, що ми будемо робити, чи поміняємо ми росіян. Не так треба думати, росіян ми точно не поміняємо, бо вони не будуть окупованими, там денацифікація не буде відбуватися за зразком Другої світової війни. А ось еліт можна контролювати. Чесно попередити – одне криве слово проти України, один кривий план нападу на нашу державу, вибачте будь ласка, ви отримаєте «виробничу травму з летальними наслідками для життя. Просто «грохнем», все! «Дружба народів» закінчилась», – говорить експерт.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів