Поділитись:

За поклейку не заплатять: у Луцьку шукають клеїльника оголошень (відео)

Середа, 09 серпня 2023, 13:23
За поклейку не заплатять: у Луцьку шукають клеїльника оголошень (відео)

У Луцьку камери відеоспостереження зафіксували чоловіка, який розклеював оголошення на зупинці громадського транспорту.

Відео опублікували на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

У Луцьку на відеокамери на «Smart-табло» зупинки громадського транспорту на вулиці Львівська, 75 потрапив чоловік, який розміщував оголошення на конструкції зупинки.

Вказані в рекламі номери телефону додали в систему автоматичного голосового сповіщення «Дзвінок», яка телефонуватиме особі, допоки вона самостійно не з’явиться до департаменту та не прибере із зупинки розміщені рекламні повідомлення.

«Вкотре звертаємося до громадян з проханням не обклеювати місто стихійною рекламою та оголошеннями у невідведених для цього місцях, адже це є порушенням пункту 2.5.5.1.11 Правил благоустрою міста Луцька та ст. 152 КУпАП. Санкція статті передбачає накладення штрафу розміром від 340 до 1360 грн», – наголошують мунвартівці.

Якщо ви впізнали особу на відео чи, можливо, були свідком правопорушення, інспектори просять повідомити у Департамент муніципальної варти за телефонами гарячої лінії ГШР:

  • 067 0000 679 (Viber, Telegram, WhatsApp);
  • 066 102 1 102.

Нагадаємо: для ефективної боротьби з незаконною рекламою у Луцьку функціонує автоматизована система оповіщення «Дзвінок», яка автоматично здійснює дзвінки на номери телефонів, що вказані на таких оголошеннях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів