Поділитись:

Волинян кличуть на благодійний забіг в пам'ять про полеглих Героїв: як зареєструватись

Понеділок, 14 серпня 2023, 15:29
Волинян кличуть на благодійний забіг в пам'ять про полеглих Героїв: як зареєструватись

У понеділок, 14 серпня, на Волині стартувала реєстрація на участь у Всеукраїнському забігу в пам'ять про загиблих героїв «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

В обласному департаменті культури, молоді та спорту повідомили, що забіг на Волині відбуватиметься вшосте, – передає Суспільне.

Торік, через безпекову ситуацію, захід відбувався в онлайн форматі. Цього разу організатори планують провести повноцінний забіг, до якого можуть долучитися волиняни.

Забіг відбудеться 26 серпня. Зареєстровані учасники мають пробігти дистанцію із закріпленим на футболці іменем знайомого або незнайомого захисника чи захисниці, які загинули під час виконання.

Реєстрація триватиме до 21 серпня. Як зазначили у департаменті культури, молоді та спорту, після подання заявки учасник отримає на електронну пошту свій номер та прізвище загиблого військовослужбовця, за якого бігтиме дистанцію.

Довідково: «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» – традиція щорічного вшанування пам’яті полеглих воїнів. Забіг у 2018 році започаткував батько загиблого Героя російсько-української війни, «кіборга» Олексія Дурмасенка. Захід присвячений Дню пам'яті захисників України, що загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, який відзначають щороку 29 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів