Поділитись:

Чотири медзаклади Волині отримали обладнання з Австрії: які саме (фото)

Вівторок, 15 серпня 2023, 20:02
Чотири медзаклади Волині отримали обладнання з Австрії: які саме (фото)

Понад 40 мультифункціональних ліжок, вісім кардіомоніторів, апарат гемодіалізу, медичне обладнання для лабораторної діагностики та інструментальні столи одержали чотири медустанови Волині з австрійського Відня. А саме: обласна інфекційна лікарня, Луцька центральна районна лікарня, Луцька міська клінічна лікарня та Ковельський хоспіс.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Волинської ОВА.

 Волинь отримала гуманітарний вантаж завдяки співпраці з Почесним консульством Австрії у Львові та австрійцями.

«Це була дійсно командна робота. За інформацією, що нам можуть надати, ми вивчили потребу в закладах охорони здоров’я: що кому потрібно і скільки. Таким чином лікарні отримали устаткування, – зазначив начальник управління охорони здоров’я ОДА Юрій Легкодух. – Все обладнання та ремонти робляться для пацієнта. Для того, щоб він перебував у комфортних умовах, отримував високоякісну спеціалізовану медичну допомогу та щоб ця медична допомога була доступна».

Вчора гуманітарний вантаж був доставлений до нашої області, а сьогодні їх уже використовують у лікарнях. 

«Я щиро радий, що зміг долучитися до передачі цієї гуманітарної допомоги Волинській області. Також ми сьогодні з паном Юрієм обговорили, які є подальші потреби в області і відповідно я також візьму на себе зобов’язання у допомозі в цих визначених нами спільних напрямках, – сказав Почесний консул Австрії у Львові Маркіян Мальський. – Вірю, що якісну техніку оцінить медичний персонал. Адже дуже важливо, щоб сьогодні збереглися кадри в медичній сфері, щоб вони бачили, що їхня праця цінується. Ну і звичайно, пацієнти, які безпосередньо будуть мати переваги від використання цього обладнання».

Чотири медзаклади Волині отримали обладнання з Австрії: які саме (фото)Чотири медзаклади Волині отримали обладнання з Австрії: які саме (фото)Чотири медзаклади Волині отримали обладнання з Австрії: які саме (фото)Чотири медзаклади Волині отримали обладнання з Австрії: які саме (фото)Чотири медзаклади Волині отримали обладнання з Австрії: які саме (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів