Поділитись:

На Волині п'яний на Audi переїхав три велосипеди й сунув хабаря копам (фото)

Понеділок, 21 серпня 2023, 16:16
На Волині п'яний на Audi переїхав три велосипеди й сунув хабаря копам (фото)

У Ковельському районі нетверезий водій на легковику переїхав три велосипеди, втік з місця ДТП, а коли його розшукали, спробував відкупитися від правоохоронців.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Інцидент стався у неділю, 20 серпня, у селі Селець Ковельського району.

47-річний житель району, керуючи автомобілем Audi у селищі Турійськ, скоїв ДТП без потерпілих – переїхав три велосипеди. Водій з місця пригоди втік.

Співробітники групи реагування патрульної поліції оперативно розшукали транспортний засіб. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За непритягнення його до адміністративної відповідальності правопорушник запропонував поліцейським 4 тисячі гривень.

За фактом пропозиції неправомірної вигоди правоохоронцям слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Окрім того, за керування транспортом у стані сп’яніння, на водія поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Санкція ч. 1 ст. 369 ККУ передбачає покарання у вигляді штрафу або обмеженням чи позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Слідство триває.

На Волині п'яний на Audi переїхав три велосипеди й сунув хабаря копам (фото)На Волині п'яний на Audi переїхав три велосипеди й сунув хабаря копам (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів