Поділитись:

Скільки людей вже відвідали Окольний замок у Луцьку

Автор: Ольга Зейлик |
Вівторок, 22 серпня 2023, 15:18
Скільки людей вже відвідали Окольний замок у Луцьку

Стало відомо, скільки людей уже відідали нову туристичну родзинку міста – музейний комплекс «Окольний замок».

У вівторок, 22 серпня, у Луцьку в рамках дня депутата обранців Луцької громади ознайомлювали з роботою нового музейного об'єкта. Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» побували на заході та дізналися більше про те, як нині працює комплекс та чи популярний він серед туристів.

«У наш час не кожна область може попишатися тим, що відкривається новий музейний об'єкт чи простір, де є така коаса як наш Окольний замок. Про те, що це перлина кажуть навіть наші відвідувачі», – зазначив директор комунального підприємства «Центр розвитку туризму» Дмитро Зінько.

Скільки людей вже відвідали Окольний замок у Луцьку 

А з часу відкриття (з 14 липня по 1 серпня) відвідало замок 1800 людей, а також було проведено понад 400 екскурсій. 

«І дійсно люди захоплюються таким об'єктом. Цей музей не просто стала одиниця класичного типу радянського союзу, де не можна ні до чого торкнутися, де є строгусть, де тобі забороняють вільно себе почувати, а в нас музей інтераактивний. В нас є свій привид, є «віари» (окуляри віртуальної реальності, - ред.), мультимедійні екрани, де можна самому ознайомитись з історією міста Луцька», – додав Дмитро Зінко.

Скільки людей вже відвідали Окольний замок у Луцьку 

Скільки людей вже відвідали Окольний замок у Луцьку Скільки людей вже відвідали Окольний замок у Луцьку Скільки людей вже відвідали Окольний замок у Луцьку Скільки людей вже відвідали Окольний замок у Луцьку Скільки людей вже відвідали Окольний замок у Луцьку Скільки людей вже відвідали Окольний замок у Луцьку Скільки людей вже відвідали Окольний замок у Луцьку Скільки людей вже відвідали Окольний замок у Луцьку Скільки людей вже відвідали Окольний замок у Луцьку 

Нагадаємо: у Старому місті в Луцьку відкрили нову туристичну локацію – Окольний замок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів