Поділитись:

Зарплата від 20 до 50 тисяч: яку роботу пропонують волинянам (відео)

Середа, 23 серпня 2023, 20:54
Зарплата від 20 до 50 тисяч: яку роботу пропонують волинянам (відео)

На Волині є чимало хороших пропозицій від роботодавців, аби добре заробляти. Тож не обов’язково шукати роботу в інших областях чи за кордоном.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

У Ковелі на роботу шукають водія автотранспортних засобів. Потрібно буде здійснювати міжнародні туристичні перевезення пасажирів.

У Луцьку є вакансія для токара. Роботи виконувати потрібно буде за універсальним токарним верстатом згідно з кваліфікаційними вимогами, а також дотримуватися правил техніки безпеки.  Також в обласному центрі Волині на роботу запрошують шліфувальника. Від кандидата потрібна вища технічна освіта за напрямком механічна обробка металів. Виконувати роботи потрібно згідно з кваліфікаційними вимогами.

У село Веселе Торчинської громади головний інженер. Працівник організовуватиме правильну експлуатацію, технічне обслуговування, своєчасний планово-запобіжний і поточний ремонт машинно-тракторного та автомобільного парку, енергетичного, електротехнічного, слабо-струмного обладнання, а також електромережі господарства та інших основних засобів для підтримки їх у стані постійної технічної готовності. Організація обліку та руху запасних частин та комплектуючих. Контролює правильність складання заявок на придбання нової техніки і обладнання, запасних частин. 

У Луцьку на роботу кличуть електрозварника на автоматичних та напівавтоматичних машинах. Потрібно виконувати зварювання нескладних конструкцій під ваги для великотонажних автомобілів. 

 У Луцьку є робота для водія автотранспортних засобів, який займатиметься перевезенням паливно-мастильних матеріалів автомобілями вантажної групи (Вольво, Сканія), обслуговуванням АЗС. Також є робота для машиніста висікально-пакувального агрегата, який забезпечуватиме своєчасний та якісний випуск гофрованих коробок, керуватиме роботою висікально- пакувального станка, відповідатиме за його справність.

У Ковелі шукають на роботу управителя. Працівник займатиметься організацією роботи торгової мережі, навчанням, розвитком та контролем за роботою персоналу; Розробкою та запровадженням необхідних методик стимулювання та мотивації персоналу магазину; Підготовкою звітів. 

У Луцьку є робота для інженера-будівельника. Потрібно буде робити проведення поточних та капітальних ремонтів мереж тепловодопостачання, каналазації, поточні ремонти виробничих баз, дорожних покриттів, капітальні ремонти благоустрою. Також потрібне вміння організувати роботу підлеглих та контроль процесу роботи відповідно до технології та кошторисної документації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів